In hoogte verstelbaar net

Nobel Grass heeft een systeem ontwikkeld dat het mogelijk maakt om een net, kinderlijk eenvoudig, in hoogte in te verstellen tussen 2 aluminium palen. Op deze manier kunt u met 1 systeem zowel tennissen, volleyballen, beachvolley en badminton spelen. De 2 ovale aluminium profielen hebben aan de binnenzijde een gleuf met daarin een systeem om het net te verschuiven en vast te zetten. De aluminium profielen zijn overigens uitneembaar (gewicht per stuk circa 15 kg). 

We hebben de afgelopen jaren vele tientallen systemen mogen plaatsen bij onze klanten. Het is een leuke aanvulling voor de functionaliteit van uw privé hockeyveld.

Prijs is set.

We hebben afgelopen jaren met regelmaat de vraag gekregen of het mogelijk is om voor een betaalbare prijs een in hoogte verstelbaar net te ontwikkelen voor de privé hockeyvelden zodat er naast hockeyen en voetballen ook getennist, gevolleybald en gebadmintond kan worden.

we hebben inmiddels een professioneel maar toch betaalbaar systeem op de markt gebracht. De kosten inclusief installatie van het systeem is vanaf 1.895 euro incl. 21% btw. Met dit systeem kunt u zowel tennissen, volleyballen, beachvolleyballen en badmintonnen. Het net is eenvoudig in hoogte te verstellen. Ook kunt u de ovale aluminium palen eenvoudig verwijderen en opbergen (wegen slechts circa 13 kg per stuk). We kunnen het net uiteraard ook op maat leveren in de breedte. Dus of uw veld 4 meter breed is of 15 meter. Geen probleem! We maken het voor u!