Shockpads

Nobel Grass heeft een aantal verschillende soorten shockpads in haar productassortiment (ook wel valdemping- drainageplaten genoemd). Dit product zorgt voor een dempende werking voor de spelers en verhoogd daarmee het speelcomfort en de veiligheid. Ook beschermt een valdemping de onderbouw van het speelveld en tot slot verbeterd dit product de drainerende werking. Hieronder volgende we verschillende opties met de daarbij behorende eigenschappen:

Prijs is per m2.

Shockpad / valdemping / drainageplaten 10 mm dik budget voor onder kunstgras (speel)velden. Deze (puzzel)platen zijn vervaardigd uit virgin EPP en zijn een absolute aanrader voor onder kunstgras-speelvelden (ook voor dakterrassen en in tuinen). Het grote voordeel van deze platen is dat de dempende werking zorgt voor een verbeterd loop- en speelcomfort, ook biedt deze plaat een stukje extra veiligheid voor uw spelende kinderen.

P.s. deze shockpad biedt minder bescherming aan de onderbouw dan de onderstaande EPP varianten en tevens is deze shockpad vrij zacht voor o.a. hockeytoepassingen.

Prijs is per m2.

Shockpad / valdemping / drainageplaten 18 mm dik voor onder kunstgras (speel)velden. Deze (puzzel)platen zijn vervaardigd uit virgin EPP en zijn een absolute aanrader voor onder kunstgras-speelvelden (ook voor dakterrassen en in tuinen). Het grote voordeel van deze platen is dat de dempende werking zorgt voor een verbeterd loop- en speelcomfort, ook biedt deze plaat een stukje extra veiligheid voor uw spelende kinderen. Tevens dragen deze platen bij aan een verbeterde drainage van uw kunstgras veld en tot slot heeft deze plaat het grote voordeel dat de onderbouw beter beschermt wordt tegen kuilen / verzakkingen bij puntbelasting.

Prijs is per m2.

Shockpad / valdemping / drainageplaten 15 mm dik (met extra hoge dichtheid) voor onder kunstgras (speel)velden. Deze (puzzel)platen zijn vervaardigd uit virgin EPP en zijn een absolute aanrader voor onder kunstgras-speelvelden (ook voor dakterrassen en in tuinen). Het grote voordeel van deze platen is dat de dempende werking zorgt voor een verbeterd loop- en speelcomfort, ook biedt deze plaat een stukje extra veiligheid voor uw spelende kinderen. Tevens dragen deze platen bij aan een verbeterde drainage van uw kunstgras veld en tot slot heeft deze plaat het grote voordeel dat de onderbouw beter beschermt wordt tegen kuilen / verzakkingen bij puntbelasting.

Deze plaat is harder en sterker dan de 18 mm variant vanwege haar extra hoge dichtheid. Deze plaat is daarmee beter geschikt wanneer de belasting op het veld hoger is dan gemiddeld (denk hierbij aan bv het plaatsen van een zwembad op het kunstgras veld tijdens de zomermaanden). 

Een e-layer wordt gebruikt voor onder hockeyvelden (zowel voor semi zand semi watervelden en onder 100% watervelden). Het betreft een officieel getest en gekeurd product met optimale demping en veiligheid voor de spelers. De dikte van de mat is 10 mm en wordt geleverd op rol van 1,25 meter breed en 20 meter lang.