Ballenvangers / hekwerken

We merken dat onze klanten in eerste instantie "niet echt zitten te wachten" op het laten plaatsen van een ballenvanger. Dit omdat het geen fraai object is en ook nog eens een kostbaar op te laten plaatsen. Maar de ervaring leert ook dat een ballenvanger vaak wel nodig is. Een ballenvanger beschermt uw buren / omwonende en uzelf tegen rondvliegende ballen.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van ballenvangers en hekwerken die we de afgelopen tijd hebben geplaatst. Uiteraard kunnen we elke gewenste lengte en breedte maken voor u.

Prijs is per stuk.

Nobel Grass kan, naast het installeren van uw kunstgras veld, ook zorg dragen voor het plaatsen van een ballenvanger en of hekwerk. Bijgaand voorbeeld betreft een ballenvanger van 4,00 x 2,50 meter. De kosten bedragen circa 899 euro.

P.s. prijs is exclusief plaatsen van verlichting.

Prijs is per ballenvanger + 2 x ledverlichting.

Nobel Grass kan, naast het installeren van uw kunstgras veld, ook zorg dragen voor het plaatsen van een ballenvanger i.c.m. met een hoogwaardige ledlamp. Bijgaand voorbeeld betreft een ballenvanger van 8,00 x 4,00 meter met op beide hoeken een ledlamp van 150 watt gemonteerd. De kosten bedragen circa 3.099 euro voor het gehele systeem inclusief het aansluiten van de lampen met een hoogwaardige grondkabel.

P.s. prijs is dus inclusief het leveren en installeren van de verlichting en ballenvanger.

Prijs is per stuk.

Nobel Grass kan, naast het installeren van uw kunstgras veld, ook zorg dragen voor het plaatsen van een ballenvanger en of hekwerk. Bijgaand voorbeeld betreft een ballenvanger van 5,00 x 2,70 + 3,50 x 2,70 meter in L-vorm met daarboven een overkapping (zodat de bal er niet overheen gaat). De kosten van een soortgelijke constructie bedraagt circa 2.650 euro.

Prijs is per stuk.

Nobel Grass kan, naast het installeren van uw kunstgras veld, ook zorg dragen voor het plaatsen van een ballenvanger en of hekwerk. Bijgaand voorbeelden betreffen een maatwerk ballenvanger met geïntegreerd doel. De kosten van een soortgelijke constructie is vanaf 1.500 euro.

Nobel Grass kan, naast het installeren van uw kunstgras veld, ook zorg dragen voor het plaatsen van een ballenvanger en of hekwerk. Bijgaand voorbeelden betreft een maatwerk ballenvanger met geïntegreerd doel met daarin nog een frame dat de officiële maten van een hockeydoel nabootst. De kosten van een soortgelijke constructie is vanaf 2.000 euro.

Nobel Grass kan, naast het installeren van uw kunstgras veld, ook zorg dragen voor het plaatsen van een ballenvanger en of hekwerk. Bijgaand voorbeeld betreft een maatwerk ballenvanger aan de kopse kanten (extra hoog, 4 meter) met een subtiel hekwerk staafmat van 1 meter hoog erom heen. De kosten van een soortgelijke constructie is vanaf 5.400 euro.