Privé Hockeyveld doe-het-zelf pakket

 

Nobel Grass (en haar dochteronderneming privehockeyveld.nl) is inmiddels ruim 15 jaar actief in het verkopen en aanleggen van privé hockeyvelden. We hebben deze afgelopen periode vele honderden velden aan mogen leggen bij onze klanten en kunnen inmiddels wel stellen dat we de specialist en marktleider zijn in deze tak van sport.

De vraag naar het laten aanleggen van een privé hockeyveld is elk jaar weer groeiende, en dat doet ons zeer veel deugt. Onze missie is dan ook om er zorg voor te dragen dat onze kinderen zo veel als mogelijk lekker buiten kunnen spelen en sporten. En zeker na deze vervelende corona-tijd is dit wat ons betreft een noodzaak voor de fysieke en mentale gezondheid van onze kinderen.

We zien naast een stijgende populariteit van het laten aanleggen van een privé hockeyveld, ook een opkomende “doe-het-zelf markt”. Hiermee bedoelen we dat we steeds meer de vraag krijgen van bijvoorbeeld hoveniers / stratenmakers / tuinarchitecten / particulieren of ze bij ons de materialen kunnen kopen en dat men vervolgens zelf aan de slag gaat om het veld aan te leggen.

We hebben voor deze groep klanten een doe-het-zelf-pakket samengesteld met de daarbij behoren uitleg / advies en tips-and-tricks aangaande de aanleg van een privé hockeyveld. Het voordeel van dit doe-het-zelf-pakket is dat u er zeker van bent dat u de juiste beslissingen maakt in de materiaalkeuzes en tevens bent u er zeker van dat de materialen die u koopt van een professionele kwaliteit zijn. Ook krijgt u de beschikking over onze vele opties en “specials” die we afgelopen 15 jaar ontwikkeld hebben (zoals speciaal ontwikkelde mini hockeydoelen in 5 verschillende afmetingen, rubberen strips voor over betonbanden en aan de binnenzijde van de betonden voor optimale veiligheid en geluiddempende werking, diverse soorten shockpads voor een optimaal speelcomfort, geluiddempende materialen voor de kantplank van de doelen, professionele en betaalbare sportveld ledverlichting, maatwerk ballenvangers en nog veel meer). En last but not least krijgt u van de marktleider uitleg / advies over hoe het e.e.a. aan te leggen.

P.s. deze doe-het-zelf pakketten kunnen ook worden aangevraagd door particulieren klanten maar de aanleg van een privé hockeyveld vergt wel enige kennis en ervaring. Zeker de aanleg van een waterveld is een specialistisch klusje.

Hoe we werken is dat we na de bestelling van de materialen met u een afspraak inplannen om de materialen te komen leveren. Een van onze specialisten gaat u dan stap voor stap uitleggen hoe e.e.a. aan te leggen. Tevens zullen we dan de hoogtes van het veld gaan uitzetten voor u met een lazer zodat u zeker weet dat het veld de juiste hoogte heeft en 100% waterpas ligt.

We hebben hieronder een aantal voorbeelden samengesteld van een Privé Hockeyveld met de meest gevraagde opties. Klik op de foto en u wordt doorgestuurd naar de prijsberekening. Als u andere afmetingen zoekt of meer info wilt over de opties, dan kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij geven u dan een vrijblijvend maatwerk advies per telefoon of per e-mail.