Basketbal

Nobel Grass heeft door haar jarenlange ervaring, vele honderden privé hockeyvelden aangelegd waarbij het inmiddels ook regelmatig is voorgekomen dat onze klanten tevens 1 of 2 baskets  willen laten plaatsen. Dit kunnen we uiteraard ook! Wij leveren dan een professioneel systeem in (meestal) gepoedercoat zwart (eventueel met een in hoogte verstelbare bord met ring). We kunnen systemen leveren met een staander met grondkoker die in het beton wordt gestort maar ook systemen die aan de muur gemonteerd kunnen worden.

Voor meer info: vul aub het invulveldje aan de rechterzijde in, en stel uw vraag. Info die voor ons handig kan zijn is: wat is uw woonplaats, 1 of 2 systemen? welk systeem (aan muur of op staander? installatie uitbesteden aan ons of zelf doen?

Zie onderstaande voorbeelden. De prijzen voor een basket systeem incl. installatie zijn bij benadering:

1.495 euro incl. 21% btw voor een muur bevestigd systeem met gelamineerd wit bord en een gegalvaniseerd stalen ring incl. muurbeugel.

1.895 euro incl. 21% btw voor een muur bevestigd systeem met stalen bord en een gegalvaniseerd stalen ring incl. muurbeugel.

2.395 euro incl. 21% btw (voor een systeem met staander in grondkoker (zwart gepoedercoat) met gelamineerd wit bord en gegalvaniseerd stalen ring.

2.995 euro incl. 21% btw (voor een systeem met staander in grondkoker (zwart gepoedercoat en in hoogte verstelbaar) met gelamineerd wit bord en gegalvaniseerd stalen ring.

Basketsysteem op staander met extra verlengde arm en extra groot bord

Basketsysteem in hoogte verstelbaar verwerkt in ballenvanger

Basketsysteem aan muur