Hockey goals / hockey doelen

Nobel Grass heeft in de afgelopen 15 jaar diverse soorten hockey goals / hockey doelen ontwikkeld t.b.v. de privé hockeyvelden. We kunnen tevens maatwerk leveren en de hockey doelen in een bepaalde kleur spuiten voor u (advies is zwart omdat dit erg fraai oogt en "het meeste wegvalt in de omgeving" en daarmee de esthetiek van uw tuin het minste verstoort). Zie hieronder voor het assortiment hockey doelen en tevens worden er ook nog enkele voetbal doelen (multifunctionele doelen) aangeboden.

Wilt u de mini hockeydoelen bestellen? Dit kan door op het product hieronder te klikken en via onze webshop wordt u verder door het proces geleid. Meestal alles uit voorraad leverbaar!

Speciale hockeydoelen / kantplanken

Nobel Grass krijgt regelmatig het verzoek om klantspecifieke doelen en of kantplank systemen te ontwerpen en te maken. Dit is uiteraard mogelijk. Wij denken met u mee! Hieronder volgen een aantal voorbeelden van "speciale gevallen".

Speciale hockeydoelen

€ 1.950,00

Speciale hockeydoelen

€ 1.950,00

Prijs is per stuk.

In de afgelopen 10 jaar hebben we vele verzoeken gekregen van onze klanten om na te denken over klant specifieke oplossingen. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan over een speciaal maatwerk hockeydoel dat gemaakt worden voor een specifiek project.

Zie bijgevoegd maatwerk hockeydoel als voorbeeld. Uiteraard kunnen we in uw situatie ook meedenken over de mogelijkheden.

Prijs is per stuk.

In de afgelopen 10 jaar hebben we vele verzoeken gekregen van onze klanten om na te denken over klant specifieke oplossingen aangaande de hockey kantplanken. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan over een speciale maatwerk kantplank voor een klantspecifiek project.

Zie bijgevoegd maatwerk kantplank als voorbeeld. Het gaat hierbij om een soort hybride kantplank met een kantplank met de officiele maten van een hockeydoel (366 cm breed) met daarin een kleinere kantplank (om het spel bij bijvoorbeeld een partijtje, iets uitdagender te maken). Uiteraard kunnen we in uw situatie ook meedenken over de mogelijkheden.