Keramische Tegels

Naast de verkoop en aanleg van kunstgras speelvelden, mag Nobel Grass zich inmiddels ook specialist noemen op het gebied van de aanleg van Keramische Tegels. In de afgelopen jaren kregen we steeds vaker de vraag of we, naast het leveren en aanleggen van het kunstgras ook het straatwerk en tegelwerk konden verzorgen. Uiteraard kunnen we dit!

Hieronder volgen een aantal impressie foto's van recent gerealiseerde projecten aangaande Keramische Tegels (in onderstaande gevallen betreft het een Keramische Tegel van MBI type Geoceramica Lava Slate 60 x 60 x 4 cm).

Mocht u interesse hebben in het laten plaatsen van deze tegels, dan kunt u het invulveld aan de rechter zijde gebruiken voor info. Wij kunnen voor u ook de tegels, goten, voegmiddel e.d. voor u aankopen. U kunt dan gebruik maken van onze aannemerskortingen die wij krijgen bij de fabriek. Als u via Nobel Grass aankoopt, dan zal dat waarschijnlijk goedkoper zijn dan als u deze zelf aankoopt bij de tussenhandel. Dus dat bespaart u weer honderden euro's op de aankoop van het materiaal.