Aanleg van officiële hockeyvelden

Nobel Grass heeft inmiddels 15 jaar ervaring in de realisatie van Privé Hockeyvelden. We hebben in deze periode vele honderden project in Nederland en België succesvol gerealiseerd en kunnen daarom stellen dat wij een absolute specialist zijn.

Nobel Grass heeft in deze periode van 15 jaar ook vele innovaties doorgevoerd die specifiek bedoeld zijn voor de optimalisatie van uw privé hockeyveld. Denk hierbij aan maatwerk mini hockeydoelen met speciale geluiddempende kantplanken, multifunctionele en in hoogte verstelbaar net-constructie t.b.v. tennis, badminton en volleybal, rubberen strips t.b.v. extra veiligheid en geluiddempende werking van de kantopsluiting, maatwerk ballenvangers met geïntegreerd doel e.a.

Maar naast de realisatie van deze privé hockeyvelden, is Nobel Grass ook specialist als het gaat om de aanleg van de officiële hockeyvelden bij u op de club. Zo hebben we afgelopen jaar de hoofdvelden (watervelden) aangelegd bij:

Hockeyclub Oranje-Rood te Eindhoven, Hockey Club Vechtzoom, Hockeyclub SV Arminen Wenen Oostenrijk, Hockeyclub Wijchen, Hockey Club Gemert en Hockey Club Ypenburg.

Zie onderstaande foto reportage:

Hockey waterveld SV Arminen Wenen Oostenrijk