Ballenvangers / hekwerken

Hieronder volgen enkele voorbeelden van ballenvangers en hekwerken die we de afgelopen tijd hebben geplaatst. Uiteraard kunnen we elke gewenste lengte en breedte maken voor u.

Prijs is per stuk.

Nobel Grass kan, naast het installeren van uw kunstgras veld, ook zorg dragen voor het plaatsen van een ballenvanger en of hekwerk. Bijgaand voorbeeld betreft een ballenvanger van 4,00 x 2,50 meter. De kosten bedragen circa 699 euro.

Prijs is per stuk.

Nobel Grass kan, naast het installeren van uw kunstgras veld, ook zorg dragen voor het plaatsen van een ballenvanger en of hekwerk. Bijgaand voorbeeld betreft een ballenvanger van 5,00 x 2,70 + 3,50 x 2,70 meter in L-vorm met daarboven een overkapping (zodat de bal er niet overheen gaat). De kosten van een soortgelijke constructie bedraagt circa 2.650 euro.

Prijs is per stuk.

Nobel Grass kan, naast het installeren van uw kunstgras veld, ook zorg dragen voor het plaatsen van een ballenvanger en of hekwerk. Bijgaand voorbeelden betreffen een maatwerk ballenvanger met geïntegreerd doel. De kosten van een soortgelijke constructie is vanaf 1.500 euro.

Nobel Grass kan, naast het installeren van uw kunstgras veld, ook zorg dragen voor het plaatsen van een ballenvanger en of hekwerk. Bijgaand voorbeelden betreft een maatwerk ballenvanger met geïntegreerd doel met daarin nog een frame dat de officiële maten van een hockeydoel nabootst. De kosten van een soortgelijke constructie is vanaf 2.000 euro.

Nobel Grass kan, naast het installeren van uw kunstgras veld, ook zorg dragen voor het plaatsen van een ballenvanger en of hekwerk. Bijgaand voorbeeld betreft een maatwerk ballenvanger aan de kopse kanten (extra hoog, 4 meter) met een subtiel hekwerk staafmat van 1 meter hoog erom heen. De kosten van een soortgelijke constructie is vanaf 4.900 euro.